Okulumuz hakkında kısa bir bilgilendirme yazısı...

Okulumuzun ilk binası, 1945 yılında tek derslikli birleştirilmiş sınıf olarak yapılmıştır.

Zamanla civar köylerden öğrencilerin de yoğun olarak okula gelmesiyle bu bina yetersiz hale gelmiştir. Hal böyle olunca, çeşitli girişimler sonucu 2012 yılında 8 derslikli yeni okul binamız faaliyete başlamıştır. Mevcut eski bina, anasınıfı olarak hizmet vermektedir.

Okulumuz tek öğretimli 6 şube olarak faaliyette bulunmaktadır. Köyümüz merkez köy konumunda olduğu için sağlık ocağı ve karakolumuz da vardır. Okulumuzun civarında Selalmaz Ortaokulu, Avlak Ortaokulu, Gazlıkuyu Ortaokulu, Yenidoğan Ortaokulu ve Aralı İlkokulu yer almaktadır.

Okulumuz yıllar boyu insan yetiştirmiş ve mezun ettiği öğrencilerin büyük kısmı iyi yerlere gelmiştir. Bu da bizi gururlandırmış, onurlandırmıştır.